főoldal Állati hírekPraktikumÁllatvédelemBulvárBűnügyKépek / Videók
Keresem Találtam Eladok Veszek Örökbeadok Befogadok Tenyésztők Eseménynaptár
Praktikum
Ciki-e a kutyaruha? Pro - kontra vannak érvek, hiszen aki felöltözteti kutyáját, kétfajta reakcióra számíthat: "juj de cuki, hol vetted" és "te normális vagy? Viszont van egy olyan szempont, amely mindennél fontosabb. Ez kedvencünk egészsége!
Magyar kutyás szokások nyomában, a kanászok kutyái Hol volt, hol nem volt, volt az Óperenciás-tengeren túl, az üveghegyeken innen, volt egyszer egy szegény asszony.... A Magyar Terelő Pásztorkutyák történelme első rész.
Magyar kutyás szokások nyomában (2.) Az évszázadok során a magyar kopózásnak lényegében két külön területe alakult ki. Második rész.
Magyar kutyás szokások nyomában (1.) Az évszázadok során a magyar kopózásnak lényegében két külön területe alakult ki. Első rész.
A négy őselem és a kutya! II. Levegő, tűz, víz, föld - a négy őselem, ami alapja minden életnek itt, a Kék Bolygón. A régi emberek tudták, hogy létezésük biztonsága e négyes jelenlététől függ. Ha van tiszta víz, termékeny föld, meleget adó tűz és éltető levegő, akkor nagy baj már nem érheti őket...
A négy őselem és a kutya! Ha van tiszta víz, termékeny föld, meleget adó tűz és éltető levegő, akkor nagy baj már nem lehet. De vajon mit jelent a kutya számára e négy őselem? Nézzük csak, hogyan boldogul a négy elemmel az a hűséges négylábú, aki azért szegődött mellénk annak idején kísérőnkül, hogy az életünket teljesebbé tegye!
Bővebben! Kutyaruha: Cuki vagy ciki? Mit művelsz szerencsétlen állattal?" Ha ruhába bújtatott blökit pillantunk meg az utcán mosolygásra késztet, pedig hasznos. Vagy mégsem? Érvek és ellenérvek a kutyaruha viseléséhez.