főoldal Állati hírekPraktikumÁllatvédelemBulvárBűnügyKépek / Videók
Keresem Találtam Eladok Veszek Örökbeadok Befogadok Tenyésztők Eseménynaptár
Praktikum
Minden amit az állati vírusokról tudni kell Hallgassa meg a Szertár tudományos beszélgetését Harrach Balázs virológussal.
Kis olasz agár, a versenypálya Speedy Gonzaleze A kutyafajtákat bemutató sorozatunkat a kis olasz agárral folytatjuk. Akinek a törékeny testében ugyanolyan kitartás, küzdő szellem és győzni akarás lobog, mint a nagyobb társaiban. Róla és az agár sportról szól a cikkünk, érdemes a cikket elolvasni.
Ismerje fel a jeleket! Ha így viselkedik a háziállata, azonnal vigye orvoshoz Pár jel ami arra utal, hogy valami nincs rendben kedvencünkkel, és jobb ha szakértőhöz fordulunk.
Ne adjunk kenyeret a kacsáknak! Egy internetes mémnek hála talán végre megtanulja a világ, hogy butaság kenyérrel etetni a kacsákat.
17 állás amit kutyáink betöltenek! Tekintse meg cikkünket kutyáink titkos életéről és tátsa el a száját!
A kutya-macska barátság újratöltve A kutya és a macska rossz viszonyának több magyarázata is van, már amennyiben persze rosszban vannak. Amennyiben igen, a szakember ennek okát és lehetséges megelőzését boncolgatja cikkünkben.
Lerántjuk a leplet? Meg fog lepődni! A kutyák titokzatos élete. Mitől válhatott a kutya az ember legjobb barátjává? Tekintsünk át néhány kutatási adatot. Mielőtt megijedne, nem csak azt. Nyugodtan olvassa el a cikket, érdekes.