főoldal Állati hírekPraktikumÁllatvédelemBulvárBűnügyKépek / Videók
Keresem Találtam Eladok Veszek Örökbeadok Befogadok Tenyésztők Eseménynaptár
Praktikum
Cápákkal is gyógyítható a poszttraumás stressz Cápaakváriumunkban történő merülést használnának Amerikában a veterán katonák pszichoterápiás kezelésére.
Figyeljünk! Hamis állatgyógyszer került forgalomba! A "Neostomosan koncentrátum A.U.V." szer kutyák külső élősködők elleni kezelésére szolgál. A hamisítványok elsősorban a keleti országrészben (Békés, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben) érhetők el, nem engedélyezett kiszerelésben, román nyelvű csomagolásban. Az ügyben a NÉBIH feljelentést tett.
Magyar kutyás szokások nyomában, a kanászok kutyái Hol volt, hol nem volt, volt az Óperenciás-tengeren túl, az üveghegyeken innen, volt egyszer egy szegény asszony.... A Magyar Terelő Pásztorkutyák történelme első rész.
Magyar kutyás szokások nyomában (2.) Az évszázadok során a magyar kopózásnak lényegében két külön területe alakult ki. Második rész.
Magyar kutyás szokások nyomában (1.) Az évszázadok során a magyar kopózásnak lényegében két külön területe alakult ki. Első rész.
A négy őselem és a kutya! II. Levegő, tűz, víz, föld - a négy őselem, ami alapja minden életnek itt, a Kék Bolygón. A régi emberek tudták, hogy létezésük biztonsága e négyes jelenlététől függ. Ha van tiszta víz, termékeny föld, meleget adó tűz és éltető levegő, akkor nagy baj már nem érheti őket...
A négy őselem és a kutya! Ha van tiszta víz, termékeny föld, meleget adó tűz és éltető levegő, akkor nagy baj már nem lehet. De vajon mit jelent a kutya számára e négy őselem? Nézzük csak, hogyan boldogul a négy elemmel az a hűséges négylábú, aki azért szegődött mellénk annak idején kísérőnkül, hogy az életünket teljesebbé tegye!