főoldal Állati hírekPraktikumÁllatvédelemBulvárBűnügyKépek / Videók
Keresem Találtam Eladok Veszek Örökbeadok Befogadok Tenyésztők Eseménynaptár
Képek / Videók
Feszítővassal ütött agyon egy kengurut, börtönbe megy érte - Videó Két férfi percekig ütlegelte a védtelen állatot. A bíró szerint az elsőrendű vádlott "nem viselkedett emberként".
Mennyi ideig élnek átlagosan az állatok? Nálunk megtudhatja! Kíváncsi arra, mennyi ideig élnek az állatok? Egy grafikán szemléltetve összegyűjtöttük, hogy melyik állat átlagosan mennyi ideig él.
Elárvult vidrabébit tanítanak úszni! - Videó Az elárvult állatot most az emberek tanítják meg, hogyan is kell vidra módjára létezni.
Ezek a hatalmas átjárók évente több ezer vadon élő állatnak mentik meg az életét Ezzel biztosan nem mondunk nagy újdonságot: a Föld testét keresztül-kasul felszántó úthálózat komoly veszélyt jelent az adott tájegység állatvilágára nézve.
Orvosok küzdenek a kiszáradt vízilóbaba életéért Közel egy hónapja született meg a cincinnati állatkertben Fiona, a víziló, Bibi és Henry gyermeke, 13 kilós súllyal, ami igen kevés, tekintve, hogy feleakkora volt, mint az itt született második legapróbb fajtársa.
Valaki a mező szélére hajított ezer kiscsibét - Videó Hihetetlen, ahogy hömpölygött a sok kis apró állat! Az állatvédők vizsgálják az ügyet.
Gyönyörű felvétel egy vágtató ménesről a havas tájban! Unja már a befagyott balatonos drónvideókat? Akkor kattintson ide!