főoldal Állati hírekPraktikumÁllatvédelemBulvárBűnügyKépek / Videók
Keresem Találtam Eladok Veszek Örökbeadok Befogadok Tenyésztők Eseménynaptár
Képek / Videók
Óriási aligátor állta el az utat Floridában! - Videó Filmekben látni csak ilyet: a floridai Lakelandben 3,5 méteres állat cammogott elő a sűrűből, és bizony eltartott egy darabig, míg a farka vége is újra eltűnt a járókelők szeme elől.
Borzasztó körülmények között élnek ezek a medvék az indonéz állatkertben! - Videó Olyan éhesek a maláj medvék egy indonéziai állatkertben, hogy a látogatóktól kérnek ételt és saját ürüléküket eszik, derül ki a YouTube-ra feltöltött videókból.
Állati belsőséget és tetemeket hagynak maguk után a dozmati vadászok 18+ Dozmati olvasónkat rendszeresen elborzasztja az állati bél látványa, amit lakóhelyén naponta tapasztal.
Felháborító! Utánfutóhoz kötözve szállítottak egy kutyát az autópályán Felháborító videót rögzített Brenna Cronin, aki éppen az autópályán kocsikázott, amikor megpillantotta a terepjáró utánfutójához kötözött ebet.
Borzasztó: Dunába fagyott rókát találtak Az elmúlt hetekben tomboló brutális hideget mi is tapasztalhatjuk a saját bőrünkön. A kemény mínuszok azonban nem csak ránk, emberekre veszélyes, hanem a vadonban élő állatok számára is.
Borzasztó: étlen-szomjan fagyoskodik ez a kikötött kutya! - Videó Nyílt utcán, a legnagyobb mínuszok idején kötöttek ki egy német juhászt Sarkadon. A fájdalomtól kikészült állat megijeszti az utcabelieket.
Napi cuki: összebújt zebramanguszták az állatkertben Úgy tűnik, az állatok is fáznak ebben a napok óta tartó fagyban, de ez a rendkívüli hideg kellett ahhoz, hogy az alábbi fotók elkészülhessenek.