főoldal Állati hírekPraktikumÁllatvédelemBulvárBűnügyKépek / Videók
Keresem Találtam Eladok Veszek Örökbeadok Befogadok Tenyésztők Eseménynaptár
Bűnügy
Öt év börtönre ítélték a "férfit" aki leragasztotta kutyája arcát A legmagasabb lehetséges büntetést kapta az amerikai, kinek tettén elszörnyedt az egész világ.
Megmérgeztek egy labradort Szegeden A kutya gazdája szerint utazó tolvajok gyilkolhatták meg kutyáját Zsömét, a másfél éves labradort.
Védett aligátor bőréből készült óraszíjakat foglalt le a NAV 227 óraszíjat tartalmazó csomag érkezett Svájcból a Liszt Ferenc Repülőtérre nemrég. A csomag átkutatásakor merült fel gyanú, hogy a szíjak védett állat testének részét tartalmazzák.
Gyilkosság-sorozat Borsod-megyében! - Képek Borzasztó, kegyetlen dolgok történnek mostanában itthon. Erőszak és horror, ezzel lehet jellemezni a Kazincbarcikán történteket, ahol két kutyát gyilkolt le kegyetlenül egy ismeretlen tettes.
Képünk illusztráció
Elképesztő: gyerekre uszította a kutyáját a nő Megharapott egy kisfiút Hajdúsámsonban egy kutya, miután a gazdája kiengedte az utcára, mert zavarta őt a kerékpározó gyerekek hangoskodása - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata..
Állatkínzással kombinált alkoholizálás, avagy ilyen Amerikában a tavaszi szünet Kattintson cikkünkre és tátsa el a száját, mivel töltik az amerikai tinédzserek az iskolai szünetet.
Megdöbbentek a rendőrök amikor benéztek a férfi hűtőjébe Öt fagyasztott tigrist találtak egy vietnami férfinél, az állatokat ráadásul ki is belezte. Az állat belső szerveit feltehetőleg azért távolította el, mert nagy pénzeket fizetnek a feketepiacon az ehhez hasonló árucikkekért.