főoldal Állati hírekPraktikumÁllatvédelemBulvárBűnügyKépek / Videók
Keresem Találtam Eladok Veszek Örökbeadok Befogadok Tenyésztők Eseménynaptár
Bűnügy
Tehenei agyontapostak egy kirándulót, 1 évet kapott A tehenekkel néha baj van. Néha a lovakkal is, no persze olyan helyeken, ahol úgy érzik, övék a terület. Az Alpok és a Kárpátok havasi legelőin nem ritka, hogy a viszonylag szabadon élő állatok megtámadják azokat a turistákat, akik átmásznak a kerítésükön.
Dugó volt az állatvédők miatt, kutyakínzással állt bosszút ez a férfi! 18+ Közlekedési dugót okoztak az állatvédők, és ezt bosszulta meg a férfi a brutális videóval, Kínában.
Undorító módon reagált megfagyott kutyájára a felelőtlen gazda! - Képek (18+) Egy tár­sas­ház ud­va­rán ta­lál­ták meg az ál­lat­men­tők a ha­lálra fa­gyott ku­tyát. Az állat gaz­dája rideg kö­zönnyel nézte végig, ahogy a rend­őrök kí­sé­re­té­ben el­vi­szik a te­te­met.
Benzinbe mártotta, majd felgyújtott egy macskát! Hiába küzdöttek a macskaért az állatorvosok, négy napig tudták még életben tartani.
Gondatlan gyilkosság Kispesten! 18+ tartalom Megfagyott... Kollégáink a helyszínen. Várjuk a rendőröket. Részletek később - írta a Állatvédelmi Járőrszolgálat. Hát íme a részletek most itt a cikkben is. Azaz a horror hétvége negyedik esete.
Szolnokon haláleset történt! Ég veled Lili,ott már nem fáj semmi! - írja az szolnoki állatvédő egyesület. Sőt nyomravezetői díj is van, amely összegében folyamatosan emelkedik. A Horror hétvége újabb esetéről részleteket a cikkben talál.
Puskával lőttek a juhász kutyára! Nyíradonyban egy család terelő kutyájára sörétes puskával lőttek a szomszédos tanyáról. Ellentétben a kora ősszel itt túrázó francia pár kutyával, akit a helyi vadász lőtt ki mellőlük ő túlélte, de... részéletek a cikkben.