főoldal Állati hírekPraktikumÁllatvédelemBulvárBűnügyKépek / Videók
Keresem Találtam Eladok Veszek Örökbeadok Befogadok Tenyésztők Eseménynaptár
Bűnügy
Fordulatokkal teli haláleset történt Budakeszin! Szinte hihetetlen fordulatokkal teli esemény történt tegnap Budakeszin. Főszereplője egy szerencsétlen kutya. Hogy lett ebből sírás, természetkárosítás, fertőzésveszély és rendőrségi ügy? Cikkünkből kiderül. Az írás 18+ részeket is tartalmaz!
Eltiltották az állattartástól Fülöp gazdáját! Több százezer forint büntetést is kapott. Részletek a cikkben.
Vádemelés a magyar vadász ellen aki végzett egy francia férfi kutyájával Állatkínzás és rongálás miatt vádat emeltek egy vadász ellen, aki a nemzetközi kerékpáros útvonalon gazdája füle hallatára kilőtt egy kutyát, majd annak tetemét a Dunába dobta.
Rémfesztivál Kínában! Megrendezésre került idén is a kínai kutyahúsfesztivál. Cikkünkben betekintést nyerhetnek erre a borzalmas rendezvényre.
Olvasás és filmnézés a büntetése ennek a két állatkínzó kölyöknek Botokkal halálravertek egy védekezésre, sőt semmilyen mozgásra nem képes kutyát. És az egészet videórra vették. És csak nyári olvasmányt kapnak büntetésképp.
Horror Balmazújvárosban! 18+ videóval a cikkben Fülöp esete már ismert az állatvédő állatszerető emberek közt, most kísértetiesen hasonló estet mutatunk be, amelynek főszereplője Mira. Részletek a cikkben.
Újabb kaja csalis kutyamérgezés! Ezúttal Győrben! Rengeteg kajába csomagolt kutya méregről, vagy ugyanúgy álcázott szeg és gombostű esetről adtunk hírt az elmúlt hónapokban sajnos az Állatportálon az ország különbözőrészeiről. Most Győrben történt ilyen eset, ahol az állatbarátok segítségét is kérik. Részletek a cikkben.