főoldal Állati hírekPraktikumÁllatvédelemBulvárBűnügyKépek / Videók
Keresem Találtam Eladok Veszek Örökbeadok Befogadok Tenyésztők Eseménynaptár
Bűnügy
Bru­tá­lis ál­lat­kín­zás: ke­gyet­le­nül el­bán­tak egy ku­tyá­val. Egy ku­tyát ke­gyet­le­nül össze­vert va­laki Kecs­ke­mé­ten. A bon­co­lás után tud­ják csak meg­mon­dani, mikor tör­tént az ál­lat­kín­zás.
Betörtek a rezervátumba és végeztek két orrszarvúval! Két nappal ezelőtt borzalmas dolog történt a Thula Thula Rezervátumban, amely orrszarvúaknak és rengeteg egyéb, családjukat az orvvadászat következtében elvesztő állatoknak ad otthont.
Valaki kiskutyát skalpolt Sárkeresztúron! Megdöbbentő esettel szembesült a napokban a Fema Állatmentő Egyesület: gyakorlatilag valaki "megskalpolt" egy kicsi yorkshire terriert Sárkeresztúron.
Tehenek az M7-en egy Suzukiban! Egy közönséges Suzukiban szállított két borjút egy férfi. Ily módon állatkínzás bűnével büntethetővé válhat!
57 hómajmot mészárolt le egy japán állatkert 57 hómajomnak adott be végzetes injekciót a japán Takagoyama állatkert, miután egy DNS-teszt során kiderült, az állatok rhesusmajommal való keresztezéssel születtek - írja a BBC. A Dél-, és Kelet-Ázsiában őshonos rhesusmajom Japánból ki van tiltva, ugyanis inváziós fajnak számít.
Kegyetlen állatkínzótól rettegnek a debreceni macskatulajok A debreceni Veres Péter utca környékén élők már nem merik kiengedni a lakásból cicáikat. Egy helyi lakos osztotta meg Facebookon, hogy mit talált a macskája hányadékában.
Lefejezte az állatkerti pingvint, keresik az elkövetőt Elsőre azt gondolná az ember, hogy az állatkerteket messze elkerülik a bűnesetek.