főoldal Állati hírekPraktikumÁllatvédelemBulvárBűnügyKépek / Videók
Keresem Találtam Eladok Veszek Örökbeadok Befogadok Tenyésztők Eseménynaptár
Bulvár
Trumpra hasonlító halat találtak az akváriumban Hosszú percekig nem bírta abbahagyni a nevetést a 32 éves Steve Collins, amikor a Daily Mail beszámolója szerint az angliai Manchester ócená­riumában megpillantott egy sárga színű tengeri halat.
36 órát tüntet az új vadásztörvény ellen Csordás Ferenc A Somogyacsai Vadásztársaság egyik tagja, Csordás Ferenc harminchat órára odaáll a Földművelésügyi Minisztérium elé, hogy így tüntessen az új vadászati törvény ellen.
Bikaviadal-ellenes tüntetésen robbantottak! Robbanás rázta meg a kolumbiai Bogotát, azon belül is azt a részét, ahol egy bikaviadal-ellenes felvonulást terveztek helyi állatvédők.
Egy hét szabadság jár a sörgyár dolgozóinak ha örökbe fogadnak egy kutyát Az egyik leghíresebb kézműves/kisüzemi/kraft sörfőzde, a BrewDog dolgozóinak egy hét plusz fizetett szabadságot ad, ha vesznek vagy örökbe fogadnak egy kutyát.
A királyi kutyák, II. Erzsébet és kedvencei II. Erzsébet már kislányként nagy állatbarát volt, imádott falovakkal játszani és minden este megfésülte őket.
Lajhárbaba született a budapesti állatkertben Az újabb kis jövevény február 5-én látta meg a napvilágot és a kétujjú lajhárok családjába tartozik. Aki az állatkertbe látogat, az már találkozhat is vele.
Bálint-napi akció a Budapesti Állatkertben! A közelgő Bálint-nap jegyében szombattól keddig, a szerelmespárok ketten egy jeggyel látogathatják meg a Fővárosi Állat- és Növénykertet.