főoldal Állati hírekPraktikumÁllatvédelemBulvárBűnügyKépek / Videók
Keresem Találtam Eladok Veszek Örökbeadok Befogadok Tenyésztők Eseménynaptár
Bulvár
Sikerült megmenteni a kést nyelő kutyus életét! A kutya gazdája először azt hitte, valamilyen játékot nyelt le az állat - teljesen megdöbbent, mikor előkerült a 20 centis konyhakés.
Állatkínzás miatt nyomoznak az Egy kutya négy élete című film forgatása körül - Videó Jövő héten került volna a mozikba az Egy kutya négy élete című családi kalandfilm, de mégsem mutatják be a produkciót egy kiszivárgott forgatási videó miatt.
Kabát Péter: Többé nem eszünk kacsahúst! Haszonállatot tartott házi kedvencként Kabát Péter és kedvese, Róka Adrienne.
A férfi, aki csak öreg állatokat fogad örökbe Steve egy nagyon jószívű, tiszteletreméltó ember. Ő a mi hősünk, pontosabban az állatoké.
Kollégája támadja a híres természetbúvárt! Jogosan? Döntse el Ön! David Attenborough nevét hallva a legtöbb embernek az ugrik be, hogy a veterán tévés mennyi mindent tett a természet védelméért azzal, hogy generációknak mutatta be bolygónk elképesztő élővilágát. Kollégája, a BBC 2-n futó Springwatch műsorvezetője most mégis azt mondta: műsora, a Bolygónk, a Föld második sorozata "katasztrofális".
Tehenes képek az új trend Indiában! A tehén évezredek óta az indiaiak szent állata. A legtöbb indiai államban a mai napig tiltott a mészárlása, csak a nyugat-bengáli területeken megengedett. Az emberek azonban ezzel sem értenek egyet, és szelfikkel próbálják felhívni a figyelmet a tehenek megmentésére.
Megválasztották a világ legállatbarátabb zenekarát! A legnagyobb ifjúsági állatvédő szervezet, vagyis a Peta2 megválasztotta a 2016-os év legállatbarátabb zenekarát.