főoldal Állati hírekPraktikumÁllatvédelemBulvárBűnügyKépek / Videók
Keresem Találtam Eladok Veszek Örökbeadok Befogadok Tenyésztők Eseménynaptár
Bulvár
Tornóczky Anita, a kutyákkal suttogó Anita évek óta foglalkozik kutyákkal, legyen szó mentésről vagy képzésről. Kevesen tudják, hogy az egykori tévés ma már okleveles habilitációs kutyakiképző, vagyis olyan "kutyákkal suttogó", amilyen a világhírű Cesar Millan.
Állatkínzással vádolják a kutyáját a tengerparton eltemető férfit Saját maga lőtte le beteg kutyáját egy amerikai férfi, majd a tengerparton ásta meg a sírját amit a víz kimosott.
Ilyen a munkája a filmes idomárnak A most megjelenő Kincsem című magyar film forgatási titkaiba vethetünk egy röpke pillantást!
Idén még jobb hely lesz a fővárosi állatkert a gyerekeknek Idén is érdemes lesz ellátogatni a budapesti állatkertbe, ugyanis megannyi szórakoztató újdonság várja a gyerkőcöket. Kattintson további információért.
César Millan budapesten járt Élő show-jával látogatta meg fővárosunkat a híres kutyakiképző.
Majdnem fél évszázadonként milliós patkánysereg támadja meg Indiát Mautam-ként, bambuszjárásként, patkányáradásként nevezik Indiában a 48 évente jelentkező hatalmas pátkányáradást.
Cica okozta botrány miatt áll a báll Macskabotrány Angliában: a miniszterelnöki macska nem nagyon tud egerészni. Meglepő részletek a cikkben!