főoldal Állati hírekPraktikumÁllatvédelemBulvárBűnügyKépek / Videók
Keresem Találtam Eladok Veszek Örökbeadok Befogadok Tenyésztők Eseménynaptár
Bulvár
Kitalálja hány állata van Gregor Bernadettnek? 1? 2? 3 esetleg? 5-nél biztos nem több. Vagy igen? Cikkünkben megtudhatja a választ.
Koalák, az állatvilág ínyencei Amint meghalljuk a koala szót, mindenkinek egyből beugrik az apró, szürke, fán ülő, és éppen eukaliptuszt majszoló állat képe. A világ számos állatkertjében fellelhetők az Ausztráliából származó emlősök, ám tartásukhoz nemcsak szigorú, speciális feltételek megteremtése kell, hanem ki kell várni a hosszú várólistát is. De miért is olyan nagy presztízsű és kényes vállalkozás a koalák tartása? Részletek a cikkben.
Andrea Bocelli az állatvédelem mellett! Hadjáratot indított a kutyahús fogyasztása és az állatkínzás ellen Ázsiában Andrea Bocelli.
Mit mond el rólunk, hogy milyen állatunk van? Itt megtudhatja! Az, hogy milyen társat választunk magunk mellé, sok mindent elárul rólunk. Talán még többet is, mint szeretnénk.
Alpakacsikó látta meg a napvilágot Nyíregyházán! Iszonyatosan aranyos alpakabébi született a nyíregyházi állatparkban, nálunk láthatja a képeket róla!
Egy héja miatt fagyott le Ferihegy Egy repülő leszállás közben nekiütközött egy héjának. Emiatt több leszálló gép kényszerült átstartolásra.
Női támogatóik kedvében akarnak járni az etyeki állatvédők ezzel a kampánnyal Nincs is a női szemnek kedvesebb kombináció, mint a jó pasik helyes kisállatokkal tudja ezt az Etyeki Állatvédő Egyesület, akik ma egy ilyen fotósorozattal lepték meg támogatóikat.