főoldal Állati hírekPraktikumÁllatvédelemBulvárBűnügyKépek / Videók
Keresem Találtam Eladok Veszek Örökbeadok Befogadok Tenyésztők Eseménynaptár
Állatvédelem
Drónokra vadásztak a tigrisek, majd lemészárolják őket. Internetszerte nagy sikere volt a csütörtökön közzétett, kamerás drónokra vadászó szibériai tigriseknek. Az állatokat egy kínai vadasparkban sikerült lefilmezni. Miután a brit ITV is közölte a felvételt, a videót az egész világon fölkapták és utánközölték.
El akarták altatni ezt a mellső lábak nélküli kutyust! Egy férfi megmentette. A mellső lábak nélküli kiskutyának biztos halált jósoltak az állatorvosok, de szerencsére találkozott valakivel, aki úgy döntött, megmenti az életét.
Megölelte megmentőjét a cica, akihez senki sem mert hozzáérni A bársonytalpú a Baldwin Park állatmenhelyének ketrecében várta, hogy valakinek megessen rajta a szíve. Olyan borzasztó állapotban volt, hogy még a gondozói sem mertek hozzáérni.
Tömegével mérgezik az állatokat a Bikás parkban! Valaki méreggel pusztítja az állatokat az újbudai Bikás parkban. A terület már tele van haldokló állatokkal és elpusztult tetemekkel.
Tök jó kezdeményezésre állt össze egy sörfőzde a Noé Állatotthonnal! A Mad Scientist magyar sörfőzde összeállt a Noé Állatotthon Alapítvánnyal egy érdekes kampányra, hogy gazdát találjanak hét menhelyes kutyának.
Jégbe fagyott őzikét mentettek a rendőrök - Képek Jeges szántóföldre tévedt egy őz Berettyóújfalu közelében, és az elöntött területről nem tudott kivánszorogni.