főoldal Állati hírekPraktikumÁllatvédelemBulvárBűnügyKépek / Videók
Keresem Találtam Eladok Veszek Örökbeadok Befogadok Tenyésztők Eseménynaptár
Állatvédelem
Közvetett és közvetlen módon is mérgezzük védett madarainkat... Sajnos nagyon sok mérgezés miatt elpusztult madarat találnak a természetvédők, az állatok gyakran közvetett módon mérgeződnek meg, de előfordulnak, hogy direkt célpontok.
Elhalasztják az Egy kutya négy élete című film amerikai premierjét az állatkínzó videó miatt! Törölte a Universal a film amerikai premierjét a PETA állatvédő szervezet botrányától tartva.
Az utcára tették megfagyni a kölyökkutyát! Kartondobozba tett ki a fagyba egy kölyökkutyát Celldömölk és Izsákfalva között. Az állat életét megmentették.
Minivaddisznó életét mentették meg az állatvédők Perceken múlt az élete a megtalált liliputi vaddisznónak. Budapest II. kerületében találtak rá Lilire, a legyengült állatra.
A halál torkából mentették meg a kiskutyákat a szekszárdi állatvédők! Újabb kutyákat mentettek meg a szekszárdi kutyamenhely munkatársai január 16-án, hétfőn.
Gyilkolják az állatoknak is otthont adó fákat! Rémes dolgot műveltek a legendás balatonalmádi mókus odújával!
Felháborító, amit vele műveltek! A Kunhegyesi Állatvédők szervezete két posztot osztott meg a közelmúltban, egy ugyanazon kutya okán. Az egyik optimista volt a másik már annyira nem... Részletek a cikkben.