főoldal Állati hírekPraktikumÁllatvédelemBulvárBűnügyKépek / Videók
Keresem Találtam Eladok Veszek Örökbeadok Befogadok Tenyésztők Eseménynaptár
Állatvédelem
Demonstráltak az állatvédők vasárnap, zúgott ismét az Elég volt! Emlékszik még Fülöpre? A brutálisan megkínzott kutyára? Emlékszik még a Deteki mészáros párhónapos roncsávert áldozatára? Tudja mi bennünk kettőjükben a közös? Igen, mindegyik esetben brutális állatkínzás történt. Igen mindkét esetben tüntettek miattuk és több ezer névtelen társukért, jelképek lettek. Igen, mindegyik esetben felfüggesztett börtönt kapott az elkövető. Cikkünk a vasárnapi focidrukker tüntetésről szól, javarészt. Sok képpel.
Fontos! Itt a nyár, hőségben kiemelten figyeljünk az állatokra is! Hőségriadó! Az EU országai közül nálunk lesz a legbrutálisabb a hőség a jövő héten, de cikkünk minden gazdának egész nyáron aktuálisan szól! Figyeljünk az állatokra és egymásra, több veszély fenyeget minket mindazt gondolnánk! Mik ezek? Erről és a teendőkről, megelőzésről szól cikkünk olvass a el! Fontos lenne!
Nagy tömeg lett
GYORSHÍR! Hatalmas tüntetés zajlik éppen! Állatvédő és állatszerető emberek tüntetnek Nagycserkeszen a megkínzott Fülöp kutya kapcsán az Állatkínzások ellen, a Szurkolók Az Állatkínzás Ellen szerveződéseként. Amely meglepő tömeggé nőtte ki magát. A focidrukkerek félretették a csapat elhivatottságukat és egy emberként álltak ki az állatkínzók ellen. Cikkünk folyamatosan frissül, részletekért és képek olvassa el!
Ez a találmány a medencébe szorult állatok életét menti meg! Rengeteg kisállat, főleg békák, gyíkok és gőték pusztulnak el a medencékben egyszerűen azért, mert miután beleestek, nem tudnak kimászni onnan. Vagy belefulladnak, vagy a keringető berendezés végez velük. Egy feltaláló azonban most megoldást talált a problémára. Részletek a cikkben.
Ezerével telepítik át az állatokat Több ezer állat áttelepítésével szeretnének afrikai szakemberek újra feltámasztani egy mozambiki nemzeti parkot.
Ön szerint egészséges ez a medve? Mert az állatkertben ahol lakik, azt mondják, hogy igen. Részletek a cikkben.
Új-Zéland hatalmas példát mutat! Büszkék lehetünk déli embertársainkra, ugyanis világelsőként tiltották be az állatkísérleteket!