főoldal Állati hírekPraktikumÁllatvédelemBulvárBűnügyKépek / Videók
Keresem Találtam Eladok Veszek Örökbeadok Befogadok Tenyésztők Eseménynaptár
Állatvédelem
Elképesztő: szájon át lélegeztették az égő házból kimentett kutyát a tűzoltók Hősként tisztelik a tűzoltókat, mert újraélesztettek egy kutyát, akit egy égő házból mentettek ki.
Ilyen fotókat még nem látott elefántokról Több elefántot kellett az egyik afrikai vadrezervátumból elvinnie a kutatócsoportnak, mert új helyükön már nem tudtak volna vigyázni rájuk.
Új koalákat fogadna a Fővárosi Állatkert Két hónap alatt pusztult el mindkét koalánk, a budapesti állatkert most újak után nézne.
Segítsen otthont találni ezeknek a kutyusoknak! A Szombathelyi Közterület-felügyelet Állategészségügyi és Ebrendészeti Szolgálat telephelyéről örökbe fogadható állatok. Kérjük ossza meg cikkünket ismerőseivel, hogy ezek a kiskutyák minél előbb szerető otthonra találjanak!
Május 6. mostantól a felelős állattartás napja! A Rex Kutyaotthon Alapítvány a mindennapos állatkínzásra és a felelős állattartásra kívánja felhívni a figyelmet az első Felelős Állattartás napján május 6-ikán.
Bekecsen és környékén veszettség miatt van veszély! A veszett róka után most veszett kecskéket találtak Bekecsen. Az érintett térségben most is érvényben van az illetékes állat-egészségügyi hatóság által a korábbi eset miatt elrendelt 90 napos ebzárlat.
Egy ásóval is segíthetünk a szerencsétlen állatokon Lakossági összefogást sürgetnek a szúnyogokat és más kártékony bogarakat pusztító fecskék védelmében az állatvédők elsősorban márciusban és áprilisban.