főoldal Állati hírekPraktikumÁllatvédelemBulvárBűnügyKépek / Videók
Keresem Találtam Eladok Veszek Örökbeadok Befogadok Tenyésztők Eseménynaptár
Állati hírek
Itt egy cuki videó egy mártózó vízilóbabáról Cikkünk alanya a sydney-i állatkert lakója, kislány, neve még nincs.
Autó repült az állatklinikába, szerencsére nem sérült meg senki Észak-Karolina államban rögzített elképesztő incidenst a Noé Bárkája Állatkórház biztonsági kamerája.
A nyuszik gyerekhangon sírnak, de ez a vadászokat nem hatja meg A Szabd Föld régebbi írásait bemutató rovatban találtuk ezt furcsa hírt.
Jó hír Nyíregyházán Öt nőstény Benett-kengurunak (Macropus rufogriseus) született utóda az elmúlt időszakban a Nyíregyházi Állatparkban.
Elaltatták Nur-Nuru-Bint, nincs több koalánk Múlt hét óta küzdöttek a rákos emlős életéért, de sajnos a daganatos betegség győzedelmeskedett.
Elhunyt a teknős akinek több mint 10 kiló aprópénzt műtöttek ki a hasából Vérmérgezés áldozata lett a teknős akinek március elején operáltak ki gyomrából 11 kiló aprópénzt.
70 méternyi metrópénzből megoldható lenne a budapesti kutyakérdés Hogyan lehetne megoldani a nap mint nap utcára kerülő 2000 kutya problémáját? Fejleszthető-e a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálata? Ezekre és hasonlóan fontos kérdésekre kerestük a választ.