főoldal Állati hírekPraktikumÁllatvédelemBulvárBűnügyKépek / Videók
Keresem Találtam Eladok Veszek Örökbeadok Befogadok Tenyésztők Eseménynaptár
Állati hírek
Zagyvába fagyott hattyút mentettek Szolnoknál! Rendőrök és a katasztrófavédelem munkatársai mentettek ki egy hattyút a jég fogságából Szolnokon - írja a Police.hu. Egy helyi lakos tett bejelentést a rendőrségre szombaton, hogy a Zagyva folyóba egy hattyú valószínűleg belefagyott.
Igencsak veszélyes háziállatai vannak ennek az amerikai házaspárnak! - Képek Több mint 220 nagymacskáról gondoskodik Jeff Lowe. A férfi tulajdonában van egy oklahomai állatpark, ahol több mint 500 állat él, tigrisektől kezdve a medvéken át egészen a krokodilokig.
Képünk illusztráció!
Furcsa csoda! 4 éve nem szexelt a zebracápa, mégis anya lett. A szeplőtlen fogantatás csodájának hála, anya lehetett a magányos zebracápa. Nyugi, van ám tudományos válasz is.
Hajléktalan lopta el Zeuszt, a kaméleont, a szegedi kisállatkereskedésből Jó színben találták meg szerdán azt a kaméleont, amelyet egy szegedi állatkereskedésből loptak el nemrég.
Kihalás szélére került a szumátrai tigris! Ennek a csodálatos lénynek a kihalástól közvetlenül veszélyeztetett a természetvédelmi státusza. A tigriseket egykor leginkább bundájukért vadászták, számuk elsősorban ezért fogyatkozott meg vészesen.
Hegyimentő kutyának köszenheti életét a tiroli síelő Egy Asta nevű mentőkutyának köszönheti életét egy 19 éves osztrák férfi, akit egy westendorfi síelés alatt temetett maga alá a hózuhatag vasárnap Tirolban.
Ki nem álmodozott már erről? Kutyaszánnal közlekedik egy debreceni egyetemista